Kreatív nőnapi köszöntések, nekünk, nőknek – figyelmes férfiaktól

nőnap

Szeretem, ha valaki odafigyel. A másikra. Önmagára. És egyik sem működik a másik nélkül. Így van ez nőnapon is, amit nem terveztem meglovagolni, de szembe jött két számomra nagyon kedves barátom hihetetlen jófej, őszinte és egyben kreatív nőnapi köszöntése, ami mellett nem lehet el csak úgy elmenni, így megmutatom az én kedvenceimet, plusz nagyon szeretném, ha őszintén válaszolnál egy női kérdésre!

Ez a nap más, mint a többi! – Ja, nem, az egy másik esemény. :) Sok nő elvárja, hogy nőnapkor piros szőnyeget terítsenek elé, de legalábbis felköszöntsék. Én – nőként – nem csinálok ebből ügyet, de nagyon örülök minden figyelmességnek természetesen, azonban ha egész évben egy mosolyt sem látok valakitől, csak ma egy sablonüzenetet, azt nem tudom értékelni tiszta mókusszívből. Ez van! Viszont, ha olyan üzenet érkezik, amiben van valami és látom, érzem, hogy az őszinte (még ha esetleg, nem is névre szóló), akkor az szíven üt. Jó értelemben. Túlbeszéltem. Jöjjenek a vicces, kedves, szép és mosolykeltő üzenetek!

Ha te is olyan mókus vagy, aki figyel és odafigyel, kövess és mutatom, ha találok valami érdekeset és ugyanezt várom tőled is! ;)

Kreatív nőnapi köszöntések

1. A rejtélyes

Kezdjük szeretett Mancink vicces nőnapi képrejtvényével, amit nekem városban épp autóból kiszállás közben, fél kézzel a táskámban kotorászva, fél kézzel a telefonomat böngészve nem sikerült elsőre megfejtenem és elakadtam a „csip-csip-csóka” motívumnál, de neked tuti menni fog! Imádom!

kreatív nőnapi képrejtvény köszöntés
kreatív nőnapi képrejtvény köszöntés

Megvan? :D Tőle nem is lepődtünk meg és fel sem merült bennünk (nőismerőseiben), hogy valami sablonszöveget kapunk, hiszen a gyerekei füzeteit is az ő maga által készített illusztrációkkal dobja fel. Emlékszel? (Az utolsó az övé.)

 

7+1 kreatív füzetkötés, amit jó, ha megtanulsz szeptemberig! —>

2. A minimalista

A kevesebb néha több. Facebook-on a #”womansday”-re keresve ezt az egyetlen egy fotót találtam, ami nekem betalált és tetszik, a millió sablon „virág + csoki” és hasonló képeken, üziken kívül. Egyszerű, és szeretném azt hinni, hogy a véletlen műve, hogy valaki észrevette. De ha nem, akkor is szeretem.

kreatív fotó nőnapra
kreatív fotó nőnapra

3. A vicces

Nem veszem magamra! Nem veszem magamra! Na jó, igazából így igaz! :))) Szerintem kicsit még így is kevés a szmájli a női részlegen (hol van pl. a hisztis és a csacsogós?), de mindenképpen vicces összeállítás szmájlikkal kifejezve, hogy hogyan néz ki egy pasi napja és egy nőé. Hát igen, mi igen színes egyéniségek vagyunk! 

egy férfi és egy nő napja, szmájlikban
egy férfi és egy nő napja, szmájlikban

4. Az okosan reklámozó

Ha jó látom, ez egy pizzázó kreatívja, amivel szuperül rábeszél, hogy vidd haza a pizzát, hogy véletlenül se kelljen ma (se) nyújtófát venned a kezedbe és saját magadnak elkészítened a vacsit. Szerintem találó!

nőnapi kreatív reklám egy pizzázótól
nőnapi kreatív reklám egy pizzázótól

5. A figyelmes

Annyira szerencsés vagyok, hogy ezt a srácot szintén barátomnak tudhatom és ez az év semmivel nem különb, mint a többi, mert minden évben, újból és újból meg tud minket lepni valami egyedivel – és nem csak nőnapkor. Ő az a tipikus úriember, aki tényleg imádja a nőket (és nem csak „úgy” :P),  és legalább annyira tisztel is minket. És ezt soha nem felejti el kimutatni. Szerintem nem is tudná megjátszani sem. Egy sima „Helló Cicka!” köszöntésében is benne van. :)

Ő úgy döntött, hogy facebook-eseményt kreál nekünk és talán gondolkodnia sem kellett, de egy nagyon frappáns szöveggel érkezett a meghívó, aminek nem lehetett ellenállni! Így én ott voltam A SZÍVÉBEN délben és ő is az enyémben. Persze nagyon sokan rögtön visszajeleztünk neki, egy „Ott leszek”-kel és szövegesen is megköszöntük, ami neki legalább annyira jólesik, mint nekünk az ő köszöntése. És ez így szép! <3

kreatív nőnapi köszöntés - facebook esemény
kreatív nőnapi köszöntés – facebook esemény

+1 Kérdés

Brezy sokat kérdez, mert kíváncsi és ez jó! Így volt ez ma is és amikor engedélyt kértem tőle, hogy felrakjam az ő posztját is, valahogy elkezdtünk kicsit beszélgetni és stílusosan persze, hogy a mai napról. Feltett egy kérdést, amire én is válaszolni fogok, de mindenképp szeretném tudni, te hogy vagy vele!? Így hangzik:

Érdekelne, mit gondolnak a nők, mitől lesz egy „nőstény” ember Nő? Mikor válik egy nő Nővé? Mert szép nyelv a magyar, és nem köthető korhoz, mert van megfelelő mindegyikre: leány, leányzó, lány, kislány, csaj, fiatalasszony, nőci, csajszi, kiscsaj, lányka, kisasszony, bakfis, menyecske, spiné, leányka, bige, kishölgy, hölgyemény, öregasszony, vénasszony, vénkisasszony… Mitől érzi magát egy nő Nőnek?

Tehát: TE MITŐL ÉRZED MAGAD IGAZÁN NŐNEK?

Attól, ha virágot kapsz egy férfitől? Akkor érzed nőnek magad, ha valaki felnéz rád? Vagy pont attól, ha egy erős és okos férfira felnézhetsz, akinek pont te kellesz? Vagy elég hozzá egy kedves baráti beszélgetés egy sráccal, aki megjegyzi, hogy finom a parfümöd illata (és csak mert figyelmes)? Vagy nem is kell hozzá férfi sem és a reggeli sminked is elég hozzá? Azóta vagy nő, hogy szültél és gyereket nevelsz? Vagy egy magas sarkú is bőven elég?

A nőnapi köszöntés is lehet nagyon más és olyan, amire felkapjuk a fejünket! Köszönjük meg a srácoknak egy lájkkal és válaszoljunk őszintén! Ők tényleg kíváncsiak!

 

2 szavazat

Te mit gondolsz?