25 szenzációs mód, hogyan viseld a sáladat! Fotók + videó

Sálmegkötés 25 módon

Imádom a sálakat! Te is? Nekem van több tucat különböző és még így is mindig várom, hogy újabbat kapjak vagy ha szerelembe esek, hát megveszem. :) Mert hát kell egy-két színes a fekete cuccaimhoz, kell jó pár csíkos, mert mókus vagyok, kell hófehér és pihepuha, kell rojtos-bojtos a bohókás énemnek, kell egy elegánsabb is, ha csak az illeszkedik…

… és persze van mókusmintás is. No de hordani is tudni kell, ugye? Fogadjunk, hogy a 25-nek a felét sem ismered, amit most mutatok!

Sálmegkötési ötletek
Sálmegkötési ötletek

Ha unod már a sima körbe-körbét, vagy nem a tucathurkot akarod a nyakad köré, hát tarts velem és hordd mindennap máshogy a sáladat!
Wendy a kedvenc külföldi stílustanácsadóm, pedig tök mogyi más az ízlésünk. Fura, mi? :) Ezt a 25 féle sálhordási módot is ő mutatja be egy nagyon kedves, aranyos, vicces videóban, amit akkor is megéri megnézned, ha nincs egy darab sálad se! Higgy nekem!

Jópofa ötletek, vidám bemutatók, praktikus tanácsok. Mindezt egy mókustól? Még szép! Kövesd és meglátod, nem fogsz csalódni!

Vízesés, nyuszifül

Csak két elnevezés azokból a sálhordási módokból, amiket most megtanulhatsz. Van köztük mókusegyszerű és van olyan is, amit nem árt kétszer is megnézni. :) Viszont mindegyikben van valami csalafintaság vagy egyediség, amitől nagyon a „tied lesz”!

Hogyan kössem meg a sálamat?
Hogyan kössem meg a sálamat?

Persze ezeket is lehet még variálni és akár kombinálni is (én a Boa és Infinity nevűt pl. két sállal szoktam használni, ami nagyon jól néz ki és hasznos, amikor kivágott felső van rajtam).

Ahhoz, hogy hordani is tudd ezeket, nem árt egy szuper kisugárzás, ami belülről jön.
Mutatom, hogyan maradj nyitott! —>

 

A 25 mód

Én aztán gyakorlott sálmegkötő vagyok: nekem megy úgyis, hogy csak fél kezem van, mert a másikkal épp rohanás közben zárom az ajtót… simán magamra tekerem a lábammal is, ha kell (nem, nem mutatom meg :P), de még én sem ismertem az összeset.

Egy párat kifotóztam, hogy legyen kedved megnyitni a videót (remélem, jókat választottam), és persze közben már éreztem a bizsergést a mancsaimban, hogy holnap „Ezt is ki kell próbálnom!„.

Te hogyan hordod a sáladat?
Te hogyan hordod a sáladat?

Nézd meg a videót és áruld el, neked melyik tetszett a legjobban (többet is megnevezhetsz)! Szívesen megismerném a te ízlésedet! Ha van még olyan módszer, amit Wendy sem mutatott be és szerinted cool, hát ne fogd vissza magad és akár csak leírás formájában – de persze még szuperebb lenne videón vagy legalább egy fotón – mutasd meg! Várom kommentben itt a cikk alatt vagy a facebook-posztnál! Köszi: Mókus

Ha szívesen látsz hasonló ötleteket és te is úgy gondolod, hogy mindenbe kell egy kis mosoly, tarts mókussal! ;)

Forrás: Wendy’s Lookbook

3 szavazat

Te mit gondolsz?