Ha már mindent próbáltál a legyek ellen, akkor ez a videó neked szól!

legyek elűzése

Ki szereti a legyeket? Komolyan, mert szerintem még Noé, a kezében egy légycsapóval is azt ordította, hogy „kifeléééééé”. Ha pedig már te is úgy érzed a lakásodban ülve, hogy a legyek a szobatársaid lettek, akkor most figyelj: találtam egy videót, amiben légyűzőt készítenek. És ez még semmi…

 

Ugyanis nemcsak elűzi a legyeket ez a recept, de számunkra az illata is finom, ráadásul még szép is. Kell ennél több?!

Mókus nemcsak a makkot, hanem a jó tippeket is összehordja. Ha rákattintasz a „Tetszik az oldal” gombra, akkor még el is jut hozzád! Nosza!

Hogyan űzzük el a legyeket?

A légynél nincs is szemtelenebb állat. Ugye? Ha csak pár centivel nagyobb lenne, simán elmehetne politikusnak, hiszen mindenre kíváncsi, mindenre rászáll, gyakran még olyan dolgokra is, amire aztán abszolút nem kéne.

Mi pedig csak hajkurásszuk, kergetjük. Viszont ha már eleged van ebből, akkor mutatok egy nagyon egyszerű receptet, amelyet Kati-Patika Katija videón is megmutat nekünk.

Mókus sok ehető/iható receptet is ismer. Kóstoltad már a gesztenyés kávét? >>>

Itt a légyűző videó:

Íme a légyriasztó recept:

  • 1 citrom héja
  • 1 narancs héja
  • pár szem szegfűszeg
  • 1-2 csepp levendula illóolaj
  • egy szép tál – hogy ne csak légyűző, de lenyűgöző is legyen!

Teendő

Csak lepucolod a citrusféléket és mellérakod a többi hozzávalót! Ha van kedved, összekeverheted, hogy még jobban átvegyék egymás illatát, de rétegese egymáson is tökéletes.

Más dolgod már nem is marad, csak helyezd el a lakásban. Ha tetszik, többet is készíthetsz belőle! A hatás garantált! (Hú, ez még nekem is reklám szagú, pedig én imádom a reklámokat is. De tééééényleg!!! Inkább próbáld ki! :P :D)

Tehát ha meguntad nézni, ahogy a legyek rodeóznak a csillárod alatt, akkor ideje kipróbálnod ezt a receptet!

Forrás: facebook – Kati-Patika

14 szavazat

Te mit gondolsz?