Teszt: Itt egy alkalmazás, ami megmondja, mekkora kockázattal lehetsz tüdőrákos!

Tüdőrákban hazánk világelső. Ami igazán szomorú, hogy ezen az sem nagyon segít, hogy a tüdőrák sokáig teljesen tünetmentes. Így nagyon fontosak az egészségügyi szűrések. Segítségül itt egy alkalmazás, ami abban segít, hogy meg tudjuk állapítani a rizikófaktorunkat. Teszteld gyorsan magad és családodat is!

A tüdőrák ugyanis nem vicc. A kockázatát több dolog is növeli, mint közismerten például a dohányzás. Viszont a kockázatok tudatában remekül megállapítható a te és szeretteid tüdőrák-kockázata. Teszteld magad és családodat is, hogy tiszta képet kaphass.

Tetszenek az ilyen okos appok? Lájkold mókust és nem maradsz le a követkzőről sem!

Az app pofon egyszerű és telepítéssel együtt sem több 3 percnél. Csak pár egyszerű kérdésre kell válaszolni és azonnal megmondja, hogy mekkora a rizikófaktorod. Ne feledd, ez nem helyettesíti a szűrést, de segít felmérni a kockázatokat.

Neten árulsz, de nem tudod az adózását? Összeszedtem neked a legfontosabbakat! >>>

Hogyan teszteljem magam tüdőrákra?

 1. Töltsd le a telefonodra az E-szűrő alkalmazást – android  vagy iOS.
 2. Hagyd, hogy települjön és indítsd el.
 3. Válaszolj a kérdésekre.

  tüdőrák kockázat alkalmazás
  Válaszd ki a nemed.
 4. Nézd meg az eredményt.

  tüdőrák kockázat eredmény
  Végén láthatod az eredményt

Külön pirospont a fejlesztőnek

 • A végén meg lehet nézni, hogy ha változatlanul élem tovább az életem, akkor mennyit nő a kockázatom 10 vagy 20 év alatt. Így jobban fel tudjuk mérni a szokásaink „költségeit”.
 • Gombnyomásra meg is kereshetem a közelemben lévő szűrőállomásokat. Ez pedig már kiérdemel egy mókuspacsit.

Azért el kell ismernünk, hogy milyen fantasztikus világban élünk. Itt egy app, amivel otthon bárki tesztelheti magát és ha magas a kockázata tüdőrákra, akkor az alkalmazás szól neki, hogy futás szűrésre.

Mindez ingyen és mindenki számára elérhetően. Mondom: csodálatos. :)

Tehát csíkos barátod kedvéért nézd meg gyorsan magad és családtagjaidat, mert ez a teszt semmibe nem kerül, pláne még idődbe is alig! Akkor meg mire várnánk? Nos, itt a link mégegyszer. ;)

fotók

3 szavazat

Te mit gondolsz?