Erre figyelj, hogy a redőny a helyén maradjon viharban is!

Soha ne hagyd félig leengedve!

A vihar előszeretettel öli meg a redőnyöket. Néha már olyan, mintha kifejezetten a redőnyökre vadászna! :) Ilyenkor pedig rendszeres az utcákon itt-ott egy-egy redőnytetem. Ám van megoldás… Ugyanis egy megrongálódott redőny tízezreket emészthet fel, míg ha csak betartunk pár egyszerű mókusokosságot, megvédjük magunkat. És redőnyeinket. És pénztárcánkat! A redőnymentő tipp konkrétan 1, azaz egy mondat! Figyelj!

Mókus mindig a te pártodon van – a viharral szemben is. Legyél te is mókus pártján! Lájkolj gyorsan!

Soha ne hagyd félig leengedve a redőnyöd!

soha ne hagyd félig leengedve
soha ne hagyd félig leengedve

Ennyi a titka. Ugyanis ha teljesen felhúzod vagy ütközésig leengeded, akkor nem tud a vihar belekapni. Mindezt egy redőnyöstől tudom és azóta is hálás vagyok neki. Fogadjuk hát meg!

Ha már vihar: láttál már vízi síelő mókust?

  1. Vagy felhúzod a redőnyöd teljesen, ütközésig!

    Ütközésig húzd fel!
    redőny ütközésig felhúzva
  2. Vagy teljesen leengeded a redőnyöd, ütközésig!

    Ütközésig engedd le!
    redőny ütközésig leengedve

És ne reméld, hogy a szél csak a gagyi műanyagot kapja ki. Simán viszi a drágább, jobb minőségű redőnyöket is. Úgyhogy figyelj oda!

Na, tehát mi a teendő vihar esetén?

Ha jön a vihar, rendezzük el gyorsan a redőnyöket és akkor nem kell másnap szakembert hívnunk és a pénztárcánk is zárva maradhat.

Kérlek, értékeld a cikket annak megfelelően, hogy neked hogy tetszett, mennyire volt hasznos?! Az 5 csillag a „Jók vagytok, mókusok!”! ;) Köszi ⇓⇓⇓

37 szavazat

Te mit gondolsz?