Na, ilyen videót biztos nem láttál még: egy mókus, aki vízi síel!

Láthattunk már mókust gyűjtögetni, mogyorót enni, és blogolni. Egyet viszont garantáltan még te sem láttál!

Például, vízi síelő mókust!

Valahogy szeretjük a kis, aranyos, kedves, szőrös állatokat. És ez így van jól! Ha pedig még produkálják is magukat, akkor olvadunk. Így lesz ez most is, ígérem! Hívd a géphez a kismókusodat is, mert ezt neki is látnia kell, tényleg aranyos, ő is imádni fogja!

Mókus egy nagyon aranyos állat. Pláne ha követik a facebookon. Ugyanis ha nem, akkor nem aranyos. :( Ezt akarod? Lájk!

Ő Twiggy, a leglazább mókus, akit valaha láttál. Hihetetlenül ügyes és nem először lép fel ezzel a mutatvánnyal. Látszik is, hogy igazán élvezi. Míg régebben a gazdija még felsegítette a sílécre, most már a vízből ő maga ugrik rá nagy örömmel. :)

Hidd el, ezt látni akarod!
Az első vízi síelő mókus – Twiggy

Twiggy onnan kapta a nevét, hogy a gazdi kertjében levő fákról leette az összes levelet, semmi mást nem hagyva rajta, csak a gallyakat (twig). Igazi rosszcsont!

Itt jön Twiggy

A névadó, első mókus még 1978-ban került a családhoz, egy hurrikán után mentették ki a pici mókust, majd persze az egész család beleszeretett és amikor a család kislánya kapott egy mini motoros csónakot, akkor elindult az őrület. Azóta Twiggy (és utódai) rengeteg helyen felléptek – sőt, még kisfilmekben is szerepeltek – és Amerikában rajongói klubja is van. Érthető! :)

Ez most épp a GoPro kamera nagyon frappáns reklámja, ami persze magasan kiüti a szupercuki faktort. Mosolyogj te is! :)

Azt hiszem a mai napom már szép lesz… remélem, a tiéd is! :)

Ennyi. A mókus vizisíelni is tud. Oké?!

4 szavazat

Te mit gondolsz?