Ha nem akarsz a gyerek minden éjszakai ébredésekor te is felébredni, itt a megoldás! – altató alkalmazás

Ha nem alszik a gyerek, akkor is van megoldás! - altató alkalmazás

Ha nálad is gyakori, hogy nem alszik a baba, éjjel gyakran felsír és csak a te hangod tudja megnyugtatni, visszaaltatni, akkor tudd, nem vagy egyedül…

Londonban is él egy apuka, aki pont ezekkel a problémákkal küzd. És Rob is csak egy a sokmillió közül. Mígnem kiborult a zombiéjszakáktól – mert a fia csak az ő altató hangjára tudott visszaaludni – és megalkotott egy alkalmazást, ami pont ezt a globális problémát hivatott megoldani.

Az app egyszerre nyugtatja meg a síró babát és hagyja kipihenni a szülőket úgy, hogy a beállítása is csak pillanatok kérdése. Mutatom is, hogy mit tud…

Mókus = jó ötletek. Lájk = eljut minden ötlet hozzád. Most lájkolás = elégedett mókus. Lájk!

Hogy segíthet az altató alkalmazás?

Egyszerűen. Rob azt találta ki, hogy a rendszeres éjszakai énekléseket robotpilóta üzemmódba teszi. Így pont azt csinálja, amit te is, amikor felsír a gyereked: a hangoddal megnyugtatod. Énekel neki, mesél, verset mond… és ezzel visszaaltatja, ahogy te is szoktad. Illetve hát végül is most is te teszed. :) És ez még semmi…

Mindkét szülő hangján tud szólni hozzá és előre felvett mondókákkal, mesével ringathatod vissza a pihentető álomba. Ezeken kívül még sok-sok olyan kellemes, komfortos háttérhangja is van, aminek altató hatása van: pl. esőesés.

Valljuk be, Rob biztosra ment, hogy tudjon aludni. :D

Ez nem pótolja a szülőt

És ezt ő is tudja. Viszont azt mondja, hogy az óriási munkateher mellett a gyerek és a szülők életminősége is javul, ha az éjszakázást automata üzemmódba tesszük. Tehát nem kell félni, a fogszabályzóra szükséges pénzt még továbbra is neked kell előteremtened. :)

Egészen biztos vagyok benne, hogy vannak szülők, akik azonnal sikítanak, hogy „de hát nekem kell a saját gyerekemmel foglalkozni, az olyan ne szüljön, aki lusta felébredni hozzá”, stb. Kérdés, hogy a kismókusnak szüksége van-e ténylegesen a fizikai jelenlétedre is, amikor még a szemét sem nyitja ki, csak épp felsír, miközben a másik oldalára fordul?! Szét lehet szedni az ötletet és érvelni mellett és ellene – meg is teheted, kommentben várjuk a véleményedet. 

Van megoldás az éjszakai gyereksírásra is! - altató alkalmazás
SleepHero altató app működés közben

Hogyan működik?

Az alkalmazás zajra aktiválódik egyéb hasonló bébiőrökhöz hasonlóan, tehát akkor, amikor a gyerek felsír, nem alszik, vagy épp csak mocorog. Mindezt úgy, hogy te tudod azt is beállítani, hogy milyen erős zajnál kapcsolódjon be.

Fogynál, de nem megy? Erre jöttek rá a tudósok, ami neked is segíteni fog! >>>


Ez az egyszerű kis progi elérhető telefonra és tabletre is, viszont egyelőre csak almásoknak. Ez nem túl happy, de remélhetőleg hamarosan az androidos szülők gyerekei is élvezhetik. Itt az oldala az altató alkalmazásnak, próbáld ki te is!

Mókus rendületlenül szállítja neked a jó ötleteket, már csak annyi a dolgod, hogy teszteld és visszajelezz: hogy tetszik az altató app?

3 szavazat

Te mit gondolsz?